Publicat per

Posa cara a la teva publicació, dissenya una portada!

Hola a tots i totes!

Aquesta és la meva proposta de les portades, he volgut treballar en el sector dels videojocs, ambientant-ne les portades en la industria mencionada i focalitzant-la en les dones, sense excloure a cap gènere, ja que un dels missatges principals és precisament la inclusió de tothom simplement que en aquest cas la revista està enfocada pensant exclusivament en el sector femení, amb imatges que normalitzen els videojocs, abans entesos de forma erronia com un sector només focalitzat al públic masculí i ara sent per a tothom, transmeten l’empodermanet, normalització i llibertat imprescindible de cara al present i futur.

Moltes gràcies per l’atenció!

Debat0el Posa cara a la teva publicació, dissenya una portada!

Deixa un comentari